Informatie over de TRY-OUTS

Ga je volgend schooljaar naar het 1ste middelbaar?  Is Methodeschool van Veldeke op jouw lijf geschreven? Of weet je het nog niet goed? Geen probleem! Van Veldeke gaat graag met jou op ontdekkingstocht!

TRY-OUTS LEERLINGEN

Ben je benieuwd wat van Veldeke zo bijzonder maakt? Zin om te komen proeven van de vV-sfeer? Schrijf je dan zeker in voor onze try-outs.

Als leerling neem je die namiddag deel aan toffe workshops begeleid door leerkrachten en leerlingen. Op die manier krijg je een beeld van de verschillende basisopties in de 1e graad op onze school: Klassieke talen, Economie & Organisatie, Moderne talen & Wetenschappen, STEM-wetenschappen of Kunst & Creatie.
Heb je keuzestress, geen probleem, je doorloopt in het 1e jaar alle basisopties zodat je in het 2e jaar gerichter een keuze kan maken!

Inschrijven voor de try-outs op woensdag 24 januari 2024 tussen 13.30 en 16.00 u. of woensdag 28 februari 2024 tussen 13.30 en 16.00 u. kan via onderstaande links.

Het vV-team staat alvast te popelen

INSCHRIJVEN

INFOSESSIES OUDERS

Ouders krijgen tijdens de try-outs algemene info over de werking van onze school en het pedagogisch project. Als afsluiting geven onze leerlingen op geheel vV-wijze een rondleiding op de campus.

Je kan je via dezelfde link als de try-outs inschrijven voor de infosessie.

Gazometerstraat 4
3500 Hasselt

011/93 32 77
secretariaat@vvx.go-next.be
directeur@vvx.go-next.be

Scroll naar boven