Informatie over de TRY-OUTS

Ga je volgend schooljaar naar het 1ste middelbaar?  Is Methodeschool van Veldeke op jouw lijf geschreven? Of weet je het nog niet goed? Geen probleem! Van Veldeke gaat graag met jou op ontdekkingstocht!

TRY-OUT BOX

Omdat het nu niet mogelijk is om tot bij ons te komen, brengen we onze school graag tot bij jou. Dit doen we met onze try-out box!

Een try-out box? Ja, zeker! Als je je inschrijft, krijg je thuis een pakket toegestuurd waarin je de werking van onze school kan ontdekken en waarin je kan kennismaken met onze studierichtingen. Door middel van opdrachten per studierichting, kan je uitzoeken waar je interesses liggen en helpen we je een studiekeuze te maken. Om je te begeleiden op je ontdekkingstocht, zal er in de box per opdracht een stappenplan zitten. Als je alle opdrachten tot een goed einde brengt, bekom je een code.

Uit alle ingegeven codes kiezen we één winnaar voor elke studierichting die wij aanbieden.

Het is niet meer mogelijk om een thuisversie van de try-out box aan te vragen. We hebben alle werkbundels en bestanden digitaal beschikbaar gesteld. Je kan ze via onderstaande knop downloaden.

CODE INVULLEN

De wedstrijd is helaas ten einde. De winnaars worden zo snel mogelijk gecontacteerd via mail.

INFOSESSIES

Natuurlijk kunnen niet alle vragen beantwoord worden in zo’n box. Daarom organiseren we voor ouders en toekomstige leerlingen nog een aantal infosessies. Die zullen allemaal online doorgaan. Hiervoor kan je inschrijven door op de gewenste infosessie te klikken in de tabel onderaan. Daarna krijg je een e-mail toegestuurd met een link om deel te nemen aan de infosessie via een online platform.

Onze vV’ers nemen je graag mee op sleeptouw doorheen de werking van onze school tijdens twee Instagram Live-momenten. Hier krijg je de kans om alle vragen te stellen die je ouders misschien niet stellen tijdens de algemene infosessies.

Deze online infosessie is voor ouders van nieuwe leerlingen die graag meer informatie wensen over onze school. Je kan kiezen uit drie momenten.  

  • ma. 25/01/21 - 20u00
  • do. 04/03/21 - 20u00
  • di. 27/04/21 - 20u00

Klik hier om deel te nemen aan het online infomoment (Er wordt een nieuw venster geopend waar je kan deelnemen aan een videosessie via Microsoft Teams. Je moet niet inloggen en je kan volgen via je webbrowser.)

Enkele enthousiaste leerkrachten en leerlingen staan paraat om de vragen van onze toekomstige leerlingen te beantwoorden op onze instagrampagina

  • woe. 27/01/21 - 14u00
  • woe. 03/03/21 - 14u00

Nieuw adres:
Gazometerstraat 4
3500 Hasselt

011/93 32 77
secretariaat@vvx.go-next.be
directeur@vvx.go-next.be

Scroll naar top